HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλεξοπούλου – Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών

Με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο συναντήθηκε η νεοεκλεγείσα Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, την Τετ...

Με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο συναντήθηκε η νεοεκλεγείσα Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, την Τετάρτη 10 Ιουλίου. Μετά τη συνάντηση, η κυρία Αλεξοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ξεκίνησα την προεκλογική μου εκστρατεία με επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, για να πάρω την ευλογία της Μητέρας Εκκλησίας. Μετά την εκλογή μου, θεώρησα αυτονόητο να ξεκινήσω και την πορεία μου στο Εθνικό Κοινοβούλιο λαμβάνοντας την ίδια ευλογία, εξ ου και η επίσκεψή μου στον Μητροπολίτη μας, η οποία είναι και η πρώτη μου συνάντηση ως Βουλευτής.
Θέλω, επί τη ευκαιρία, να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου για τον αναντικατάστατο ρόλο στην εκλογή μου και τους 11.605 Αχαιούς που μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, αναδεικνύοντάς με Βουλευτή Αχαΐας με την πρώτη φορά που έθεσα υποψηφιότητα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει ως εκπρόσωπο της ανανέωσης από τον Απρίλιο του 2018 και να επιβεβαιώσει την επιλογή του αυτή με την απόφαση που έλαβε για την έδρα της Αχαΐας που του ανήκε.
Συγχαίρω θερμά τους 11 άξιους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που δώσαμε μαζί υπέρ της παράταξης, τους 3 Αχαιούς συναδέλφους μου στη Βουλή για την εκλογή τους καθώς και τους χιλιάδες νεοδημοκράτες που εργάστηκαν άοκνα για την αύξηση του ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας στον νομό μας κατά 10 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για να χτίσουμε το καλύτερο αύριο που όλοι αξίζουμε.
Σε ό,τι με αφορά, θέλω να υπογραμμίσω ότι η υποψηφιότητά μου ήταν εξ αρχής μια υποψηφιότητα που προήλθε από την κοινωνία, με τρόπο διάφανο και αξιοκρατικό. Με τους συνεργάτες μου δώσαμε έναν αγώνα μακριά από τα συνηθισμένα, χωρίς παλαιοκομματικού τύπου συμφωνίες και με μόνο σύμμαχο τον απλό πολίτη, στον οποίο αποκλειστικά απευθυνθήκαμε.
Με αυτήν τη φιλοσοφία θα συνεχίσω να πολιτεύομαι, για όσον καιρό οι συμπολίτες μας με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Από την Αχαΐα. Για την Αχαΐα.», κατέληξε η κυρία Αλεξοπούλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.