HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Νέα Σχολή Διαιτησίας

Η τοπική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Αχαΐας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας θα διοργανώσει στην Πάτρα νέα σ...

Η τοπική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Αχαΐας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας θα διοργανώσει στην Πάτρα νέα σχολή διαιτησίας.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει μετά το τέλος των αιτήσεων και θα σταλεί στο mail των αιτούντων, η έναρξη ο τόπος και ο χρόνος των μαθημάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να:
– Έχουν Ηλικία από 16 ετών έως 32 ετών.
– Να προσκομίζουν Απολυτήριο Λυκείου και για του 16 ετών (απολυτήριο Γυμνασίου και βεβαίωση ότι συνεχίζουν τις σπουδές τους).
-Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, και για τους αλλοδαπούς πρόσθετα απαιτείται άδεια παραμονής επικυρωμένη φωτοτυπία όπως και διαβατηρίου.
Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές στο mail που υπάρχει στο κάτω μέρος της αίτησης και ως τις 30/11/2018 καθώς και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ όπως αναφέρονται στο κάτω μέρος της αίτησης (ώρες λειτουργείας Δευτέρα ως Παρασκευή από 09:00 ως 14:00 και από 18:00 ως 21:00 καθημερινά.
Υπεύθυνος σχολής : Σταθόπουλος Γεώργιος τηλέφωνο: 6907589848

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.