Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη επιχείρηση Λιμενικού και Αστυνομίας στην Πούντα (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα μεγάλη κινητοποίηση του Λιμεναρχείου και Αστυνομίας στην περιοχή Πλατάνου-Πούντας. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορ...

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα μεγάλη κινητοποίηση του Λιμεναρχείου και Αστυνομίας στην περιοχή Πλατάνου-Πούντας. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του kalavrytanews.com φουσκωτό σκάφος είχε κλαπεί από το Νυδρί Λευκάδος, προσάραξε στην παραλία της Πούντας   και τα άτομα που επέβαιναν  σ΄αυτό, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ αυτοκίνητο και διέφυγαν
Σύμφωνα με το ρεπορταζ οι έρευνες εστιάζονται στον εντοπισμό δύο (τουλάχιστον) ατόμων και τυχόν συνεργών τους, οι οποίοι σήμερα το πρωί έφτασαν στην παραλία Πούντας, δίπλα στο Μιχαλακοπούλειο, με κλεμμένα σκάφη τα οποία έβγαλαν στην ξηρά και διέφυγαν, φορώντας μάσκες στο πρόσωπο για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους.. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο πλωτά του Λιμενικού, ελικόπτερο του Λιμενικού, και δυνάμεις της Αστυνομίας ΟΠΚΕ, όπου απέκλεισαν την περιοχή, αναζητώντας σε κομβικά σημεία του υπόπτους. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com η υπόθεση αφορά διακίνηση ναρκωτικών και η κινητοποίηση είναι πολύ μεγάλη. 
Δείτε αποκλειστικές εικόνες από kalavrytanews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.