HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ - Έστειλε μήνυμα πρωτιάς

Η μεγαλύτερη πολιτική εκδήλωση, που διοργανώθηκε τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, ήταν αυτή του Θανάση Νταβλούρου, υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ...

Η μεγαλύτερη πολιτική εκδήλωση, που διοργανώθηκε τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, ήταν αυτή του Θανάση Νταβλούρου, υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ. Αχαΐας, προχθές το βράδυ στο “ROYAL”.

Μια συγκέντρωση που θύμισε, για τον όγκο της και τον παλμό της, τις ένδοξες εποχές της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης. 
Παράλληλα έστειλε μήνυμα πρωτιάς της Ν.Δ και στην Αχαΐα, ενώ σύμφωνα με τοπικούς πολιτικούς παρατηρητές αποτέλεσε ένα βροντερό μήνυμα της πλατιάς απήχησης που έχει ο Θανάσης Νταβλούρος στη βάση της Ν.Δ. και ευρύτερα στην κοινωνία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από την κατάμεστη αίθουσα, είχαν κατακλυστεί και όλοι οι εξωτερικοί χώροι, ενώ οι πολίτες μέχρι αργά το βράδυ περίμεναν να σφίξουν το χέρι του Αχαιού πολιτικού, να τον αγκαλιάσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.
«Είμαι εξαιρετικά συγκινημένος με όλους εσάς που είστε σήμερα εδώ. Σε ένα ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί το 2012, συνεχίζεται και θα συνεχισθεί», τόνισε ο κ. Νταβλούρος, που στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης.
Σε ό,τι αφορά την Αχαΐα ζήτησε απ’ όλους να δώσουν μάχη, σπίτι-σπίτι μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ σημείωσε την ιδιαιτερότητα που έχει για την περιοχή η παρουσία στα ψηφοδέλτια του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, δείγμα του τεράστιου ενδιαφέροντος που έχει για την περιοχή.
Τον κ. Νταβλούρο προλόγισε ο ανιψιός του και εκ των στυλοβατών του προεκλογικού του αγώνα, καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Περικλής Νταβλούρος, ενώ μηνύματα απέστειλαν πρώην υπουργοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές κ.ά.

Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου:
«Αγαπητέ Θανάση,
Λυπάμαι που οι νέες μου υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν μου επιτρέπουν να είμαι σήμερα στην εκδήλωσή σου, καθότι βρίσκομαι στο Στρασβούργο για την ορκωμοσία μου. 
Εύχομαι σύντομα να ξαναβρεθείς στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να συνεχίσεις σθεναρά και αποτελεσματικά να εκπροσωπείς την εκλογική σου περιφέρεια, την παράταξή μας και την Ελλάδα μας. 
Καλή επιτυχία από καρδιάς».
Στην εκδήλωση ήσαν παρόντες, μεταξύ άλλων, ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριος Φαρμάκης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Ανδρέας Μαζαράκης κ.ά.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.