Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Ο Αχαϊκός λαός έδωσε το μήνυμα!

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ  Την Τετάρτη 3/07, η Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας πλημμύρισε από συμπολ...

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος
υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ 
Την Τετάρτη 3/07, η Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας πλημμύρισε από συμπολίτες μας, που θέλησαν να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα. Θέλησαν να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τις λιτότητας, ενάντια στα πολιτικά τζάκια, ενάντια στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό. Ο λαός της Αχαΐας, ο πάντα προοδευτικός λαός της Αχαΐας, δεν ξεχνά την υποβάθμιση που υπέστη η δημόσια υγεία, η δημόσια παιδεία, οι υποδομές του νομού μας, στα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ. Δεν ξεχνά το καθεστώς διαθεσιμότητας γιατρών, καθηγητών και δημοσίων υπαλλήλων. Δεν ξεχνά τα χιλιάδες λουκέτα σε εμπορικά καταστήματα, την απειλή ιδιωτικοποίησης του παραλιακού μετώπου της Πάτρας και τη χρόνια ταλαιπωρία στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών. Οι Αχαιοί πολίτες δεν ξεχνούν! Δεν ξεχνούν τη δράση του παρακράτους της δεξιάς και τη δολοφονία του αγωνιστή, του δάσκαλου Νίκου Τεμπονέρα!
Οι Αχαιοί την Τετάρτη το βράδυ, ένωσαν τις φωνές τους με τον Αλέξη Τσίπρα. Έδωσαν το μήνυμα της αντίστασης και της ανατροπής. Οι Αχαιοί δήλωσαν ότι αυτός ο νομός δεν θα «αλλάξει χρώμα»! 
Ο Αχαΐκος λαός στην κάλπη της Κυριακής ψηφίζει για τη ζωή του!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.