HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανθρωποκυνηγητό σε Καλάβρυτα, Αιγιάλεια, Κορινθία για την υπόθεση με τα ταχύπλοα στην Πούντα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνώστων που την Παρασκευή τα ξημερώματα έκλεψαν δυο ταχύπλοα από το Νυδρί Λευκάδας και...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνώστων που την Παρασκευή τα ξημερώματα έκλεψαν δυο ταχύπλοα από το Νυδρί Λευκάδας και έφτασαν μέχρι την Πούντα Διακοπτού.
Το kalavrytanews.com, βρέθηκε από το πρωί στο σημείο και σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν από τις βραδυνές ώρες της Πέμπτης με δυο τουλάχιστον άντρες να κλέβουν δυο ταχύπλοα. Κατά τις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής τα δυο ταχύπλοα έφτασαν στην παραλία της Πούντας όπου τα προσάραξαν με μεγάλη ταχύτητα στην ακτή. 
Ερωτηματικό παραμένει ο τρόπος διαφυγής τους αφού δεν τους περίμενε στο σημείο κάποιο αυτοκίνητο αλλά διέφυγαν με κλεμμένο μηχανάκι. 
Οι δύο άγνωστοι, σύμφωνα με μαρτυρίες, φορούσαν μάσκες και σύμφωνα με πληροφορίες από έρευνα dna ταυτοποιήθηκαν δύο Βόσνιοι και η υπόθεση αφορά διακίνηση ναρκωτικών 
Αμέσως στήθηκε ευρεία επιχείρηση εντοπισμού τους στην ευρύτερη περιοχή Αιγιαλείας, Καλαβρύτων, Δερβενίου και Ακράτας με τη συμμετοχή τεσσάρων (04) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αεροσκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ελικοπτέρου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και με τη συνδρομή Αστυνομικών Αρχών, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων σε όλα τα κομβικά οδικά σημεία, στήθηκαν μπλόκα, ενώ ελικόπτερο του Λιμενικού, έκανε εξονυχιστικές έρευνες σε χαμηλές πτήσεις από Καλάβρυτα, έως Κλειτορία και την "111" 
Το λευκό κλεμμένο ταχύπλοο 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΝΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδρίου, πρωινές ώρες χθες (προχθές), για περιστατικό κλοπής δύο (02) ταχυπλόων σκαφών από τις θαλάσσιες περιοχές Μικρός Γιαλός Πόρου Λευκάδας και «ΔΕΣΙΜΙ» Λευκάδας αντίστοιχα.
Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ξεκίνησε επιχείρηση προς εντοπισμό των ανωτέρω σκαφών, τα οποία εντοπίστηκαν από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή δυτικά Διακοφτού – Ακράτας, ενώ κατόπιν καταδίωξης που ακολούθησε, προσαιγιαλώθηκαν σε ακτή πλησίον του ακρωτηρίου «ΠΟΥΝΤΑΣ» Αχαΐας.
Οι χειριστές αυτών διέφυγαν από ξηράς, ενώ πραγματοποιήθηκε ευρεία επιχείρηση εντοπισμού τους στην ευρύτερη περιοχή Αιγιαλείας, Καλαβρύτων, Δερβενίου και Ακράτας με τη συμμετοχή τεσσάρων (04) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αεροσκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ελικοπτέρου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και με τη συνδρομή Αστυνομικών Αρχών, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας, τα κλαπέντα σκάφη αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ παράλληλα με τους δράστες αναζητείται και ένα κλαπέν δίκυκλο όχημα το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες ως το μέσο διαφυγής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.