HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τιμήθηκαν τα θύματα από τους βομβαρδισμούς στα Λαπατοχώρια τον Ιούλιο του '43

Με λαμπρότητα και σεβασμό τιμήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 η επέτειος για τη μνήμη των θυμάτων των βομβαρδισμών από τα γερμανικά ...

Με λαμπρότητα και σεβασμό τιμήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 η επέτειος για τη μνήμη των θυμάτων των βομβαρδισμών από τα γερμανικά «στούκας»  τον Ιούλιο του 1943 στα χωριά της επαρχίας Καλαβρύτων, Μάνεσι, Τρεχλό και Λαπάτα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος  Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Περιφερεαικός Σύμβουλος και τέως Βουλευτής Δημήτρης Κατσικόπουλος, οι Δημοτικός  Σύμβουλος του Δήμου Καλαβρύτων, Ανδρέας Ζυγούρας, Νίκος Μαγκαφάς και Νίκος Μαντάς, ο τέως Νομάρχης Αχαΐας κ. Πανταζής, ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων κ. Πατερέλης, ο πρόεδρος του Τ.Δ. Μανεσίου, Ιωάννης Κουτρουμάνης, του Τ.Δ. Τρεχλού, Ανδρέας Σπηλιόπουλος, το μέλος της Διοίκησης του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Φίλιππος Σαρδελιάνος, ο εκδότης της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" Νίκος Κυριαζής, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.
Ομιλία εκφώνησε ο εκπαιδευτικός Ανδρέας Κολοβός, με μία εξαιρετική και εμπεριστατωμένη ομιλία. 
Συγκινητική ήταν η στιγμή που μίλησε ο κ. Κωνσταντίνος Κολοβός (Πρόεδρος Καλαβρυτινών Σίδνεϊ Αυστραλίας), ο οποίος έχασε την ημέρα εκείνη, μητέρα και αδερφή και ο ίδιος, μικρό παιδάκι είχε τραυματιστεί. Μαζί με τον αδελφό του που ζουν στην Αμερική, κατέθεσαν στεφάνι σκορπώντας ρίγοι συγκίνησης σε όλους τους παρευρισκομένους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.