HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παραιτήθηκε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ μετά από αίτημα Χρυσοχοΐδη

Παραιτήθηκε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Ο νέος Υπουργός προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χ...

Παραιτήθηκε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Ο νέος Υπουργός προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ζήτησε την παραίτηση του Αρχηγού ο οποίος του την υπέβαλλε χωρίς καθυστέρηση.
Προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο για τις προτεραιότητες στην αστυνόμευση και για την ενίσχυση των νευραλγικών υπηρεσιών, με τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να μην καλεί στην πρώτη αυτή συνάντηση τον Αρχηγό, τον Υπαρχηγό και τους Επιθεωρητές της ΕΛ.ΑΣ.
Στόχος της νέας ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι να ολοκληρωθεί το πλάνο τάξης και αστυνόμευσης μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες και να ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου. 
Την ίδια ώρα, σχηματίζεται σιγά – σιγά και η ομάδα των συμβούλων που θα πλαισιώνουν τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Γιώργο Κουμουτσάκο και τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα αντεγκληματικής πολιτικής Ελευθέριο Οικονόμου. Πληροφορίες λένε ότι θέση άτυπου συμβούλου θα αναλάβει και ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Φώτης Νασιάκος ο οποίος έδωσε το παρών στη χθεσινή τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου και είναι ο αξιωματικός που συνέδεσε το όνομα του με την εξάρθρωση της 17Ν και του ΕΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.