HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειτορίας ευχαριστεί

Τις ευχαριστίες τους προς τους κυρίους Βουρτσιάνη Αλέξανδρο και Βουρτσιάνη Χρήστο και την κυρία Ντακόλια Κρίνα εξέφρασε το Δ.Σ. του Πολι...

Τις ευχαριστίες τους προς τους κυρίους Βουρτσιάνη Αλέξανδρο και Βουρτσιάνη Χρήστο και την κυρία Ντακόλια Κρίνα εξέφρασε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας για τις ευγενείς δωρεές τους.

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ 
Αξιότιμοι κύριοι Βουρτσιάνη Αλέξανδρε και Βουρτσιάνη Χρήστο,
σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη γενναιόδωρη προσφορά τεχνολογικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού (3 Η/Υ και 3 οθόνες και πληκτρολόγια, 1 πολυμηχάνημα, 4 γραφεία, 2 συρταριέρες, 1 αρχειοθήκη, 1 ψυγείο) για την «Παπαχρυσάνθειο Πνευματική Εστία» στην οποία στεγάζονται τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας. 
Ο τεχνολογικός και υλικοτεχνικός αυτός εξοπλισμός κρίνεται απαραίτητος για τον εκσυγχρονισμό των γραφείων του Συλλόγου και προτιθέμεθα να τον αξιοποιήσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας εκφράζουμε την εκτίμησή μας για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την ευαισθησία σας σε θέματα πολιτισμού και σας συγχαίρουμε για την ανιοδιοτελή προσφορά σας. 
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας
-------------------------------------
Αξιότιμη κυρία Ντακόλια,
σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη γενναιόδωρη προσφορά κουρτινών για την «Παπαχρυσάνθειο Πνευματική Εστία» στην οποία στεγάζονται τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας. 
Σας συγχαίρουμε για την ανιδιοτελή προσφορά σας και σας ευχαριστούμε θερμά που συμβάλλετε στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου των γραφείων του Συλλόγου.
Με εκτίμηση, 
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.