HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επέστρεψε σπίτι του ο Σταύρος Τσαβαλάς

Μια μεγάλη προσθήκη, στο έμψυχο δυναμικό της, έκανε σήμερα η Α.Ε.Καλαβρύτων με την ένταξη στην ομάδα του δικού της παιδιού τον Σταύρο Τσαβαλ...

Μια μεγάλη προσθήκη, στο έμψυχο δυναμικό της, έκανε σήμερα η Α.Ε.Καλαβρύτων με την ένταξη στην ομάδα του δικού της παιδιού τον Σταύρο Τσαβαλά. 
Ο Σταύρος, γέννημα – θρέμμα Καλαβρυτινός, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της Α.Ε.Κ. και μεταπήδησε σε Παναχαϊκή (Κ21) και μετέπειτα σε συνδυασμό με την παραμονή του στα Τρίκαλα ως φοιτητής Φυσικής Αγωγής, αγωνίστηκε στον Α.Ο.Τρικάλων (Β΄Εθνική).
Ο Σταυρός, διακαής πόθος της Διοίκησης, αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου των Καλαβρύτων, επέστρεψε και τυπικά σήμερα, αν και δεν έλειπε ποτέ από την ομάδα, αφού τα τελευταία χρόνια συμμετείχε στην προετοιμασία της Α.Ε.Κ. για αρκετό διάστημα και όποτε βρισκόταν στα Καλάβρυτα, δεν έλειπε από τις δράσεις της ομάδας, που αγάπησε και αγαπήθηκε. 
Αξίζει να σημειωθεί για όσους δεν τον ξέρουν, ότι ο Σταύρος εκτός από μεγάλος αθλητής είναι και ένας ακέραιος χαρακτήρας και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. 

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Καλαβρύτων έχει ως εξής:  

Η Α.Ε.Καλαβρύτων, ανακοινώνει την προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του 22χρονου μέσου Σταύρου Τσαβαλά. 
Ο Σταύρος Τσαβαλάς, προέρχεται από τα «σπλάχνα» της Α.Ε.Καλαβρύτων αφού ξεκίνησε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της ομάδας μας και αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αχαϊκού ποδοσφαίρου.
Το πηγαίο ταλέντο του, τα φυσικά του προσόντα και οι σωστές αθλητικές  βάσεις, σύντομα τράβηξαν τα βλέμματα πολλών ομάδων.  
Από την Α.Ε.Καλαβρύτων, μεταπήδησε στον «Παμπατραϊκό» και αμέσως μετά στην Κ21 της Παναχαϊκής όπου αγωνίστηκε τρία χρόνια.
Από την Παναχαϊκή και σε συνάρτηση με τις ακαδημαϊκές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, μεταπήδησε στον Α.Ο.Τρικάλων, ομάδα Β΄Εθνικής κατηγορίας όπου και αγωνίστηκε για ένα χρόνο, αφήνοντας το στίγμα του τόσο με τις αθλητικές του επιδόσεις όσο και με τον ακέραιο χαρακτήρα του. 
Παράλληλα με τις σπουδές του και με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, διετέλεσε προπονητής για δύο χρόνια της ομάδας «Αγία Κυριακή» Τρικάλων (Β΄ κατηγορίας) και δύο χρόνια προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Νέες Τρικάλων» ομάδα της Γ΄Εθνικής.
Η Διοίκηση της της Α.Ε.Καλαβρύτων, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, τον καλωσορίζει και του εύχεται να είναι γερός και να συνεχίσει την προσπάθειά του αποτελώντας παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.