Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κλείνει το καθημερινό «Έθνος»

Τίτλοι τέλους για το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Εθνος». Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, η έκδοση του ημερήσιου φύλλου...

Τίτλοι τέλους για το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Εθνος». Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, η έκδοση του ημερήσιου φύλλου της ιστορικής εφημερίδας αναστέλλεται από 1η Αυγούστου.
Όσον αφορά το μέλλον του κυριακάτικου φύλλου της εφημερίδας αλλά και του site, φαίνεται πως δεν θα επηρεαστεί από το «λουκέτο» αυτό.
Υπενθυμίζεται πως η εφημερίδα είχε εξαγοραστεί από τον Ιβάν Σαββίδη στις 29 Ιουλίου του 2017.
Η ανακοίνωσή της εφημερίδας
Μέσω μιας ανακοίνωσης, η εφημερίδα ενημέρωσε τους αναγνώστες για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε από τις 31 Ιουλίου 2019 την κυκλοφορία του καθημερινού ΕΘΝΟΥΣ.
Παραμένει, όμως, κοντά σας το εβδομαδιαίο φύλλο μας, το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - πλούσιο σε ένθετα, περιοδικά και προσφορές, με ρεπορτάζ, άρθρα και αναλύσεις πρώτης γραμμής- καθώς και η ενημερωτική ιστοσελίδα μας ethnos.gr με όλες τις ειδήσεις, πάντοτε αξιόπιστα, έγκυρα και ταχύτατα.
Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας που μας τίμησαν μέχρι σήμερα με την καθημερινή αγορά της εφημερίδας από το περίπτερο και τους καλούμε να μας ακολουθήσουν στο κυριακάτικο και διαδικτυακό ταξίδι μας προς την ενημέρωση και τη γνώση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.