HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιοδεία στο Αίγιο η Έλενα Κονιδάρη

Στο Αίγιο περιόδευσε η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου, σήμερα το πρωί, συνοδευόμενη από τον...

Στο Αίγιο περιόδευσε η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου, σήμερα το πρωί, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της δημοτικής τοπικής οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας, Βασίλη Σταθακάρο, την αντιπρόεδρο Ελισάβετ Μπομποτσιάρη και μέλη της κομματικής οργάνωσης. 
Η υποψήφια Βουλευτής και τα κομματικά στελέχη περπάτησαν στο κέντρο του Αιγίου, μοίρασαν έντυπο εκλογικό υλικό της ΝΔ στα καφέ της πόλης και στο περίπτερο που έχει στηθεί από την παράταξη για την προβολή των θέσεων της ΝΔ.
Στις επαφές της η Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου επεσήμανε ότι η περιοχή έχει μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αξιοποιήσει στον πρωτογενή και τον δευτερογενή τομέα. 
«Για να τα αξιοποιήσουμε είναι επιτακτική ανάγκη να συμμετέχουν όλες και όλοι μαζικά στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής» τόνισε η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας. Υπενθύμισε ότι οι φετινές εκλογές διεξάγονται για πρώτη φορά στην καρδιά του καλοκαιριού και μάλιστα κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες. 
«Ζητάμε από τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες. Είναι κάτι που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια και χρειάζεται η συμμετοχή μας για να προχωρήσει η χώρα προς τα εμπρός. Το δίλημμα των εκλογών, όπως το έχει θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εάν θα κλείσει οριστικά ο κύκλος της κρίσης που μας ταλαιπώρησε την τελευταία δεκαετία και θα προχωρήσουμε με ελπίδα και σχέδιο ή θα παραμείνουμε στη στασιμότητα, την ανασφάλεια και τον οικονομικό στραγγαλισμό εξαιτίας της βαριάς φορολογίας» είπε η Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου στις επαφές της με τους πολίτες. «Οι πολίτες πρέπει να σκεφτούν, να συγκρίνουν και να επιλέξουν…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.