HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστίες Παναγόπουλου στην ηγεσία του ΥΠΕΣ, Αλεξοπούλου και Φωτήλα

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Αθανάσιος Παναγόπουλος, με ανοιχτή επιστολή του, θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στον Υπουργ...

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Αθανάσιος Παναγόπουλος, με ανοιχτή επιστολή του, θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στον Υπουργό Εσωτερικών κ.Τάκη Θεοδωρικάκο,
στον Υφυπουργό κ.Θεόδωρο Λιβάνιο, τον Γενικό Γραμματέα κ.Μιχάλη Σταυριανουδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξαν αλλά και για την καθοριστική συμβολή τους στο θέμα της επίλυσης της μεταφοράς των απορριμμάτων που τόσο καιρό ταλαιπωρούσε τον Δήμο μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλει να απευθύνει επίσης στους Βουλευτές Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου και κ. Ιάσονα Φωτήλα γιατί συναισθανόμενοι το μέγεθος του προβλήματος, συνέβαλαν τα μέγιστα από την πρώτη στιγμή, ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η καθοριστική σύσκεψη στην Αθήνα και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.