HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΩΤΗΛΑΣ: Θα μας μείνουν αξέχαστες οι συμβουλές του και η πνευματικότητά του π. Σαρδελιάνου

Ανακοίνωση του Ιάσονα Φωτήλα, Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας και εκ νέου υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την Κοίμ...

Ανακοίνωση του Ιάσονα Φωτήλα, Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας και εκ νέου υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την Κοίμηση του πατήρ Σαρδελιανού. 
Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο πατήρ Σαρδελιάνος εκοιμήθη. Με την ακούραστη δράση του στην Κερπινή και στους Ρογούς Καλαβρύτων, κατάφερε να συντηρήσει και να ανακατασκευάσει περισσότερες από 20 εκκλησίες και ξωκλήσια, να χτίσει 10 νέα ξωκλήσια, αποτελώντας σημαντικό συντελεστή ενός θεόπνευστου έργου. Θα μας μείνουν αξέχαστες οι γεμάτες παραβολές συμβουλές του και η πνευματικότητά του, που συνέπαιρναν και προσέλκυαν κάθε πιστό. Όντας βέβαιος ότι και από το ιερό θυσιαστήριο του ουρανού θα προσεύχεται και θα μεσολαβεί για τον τόπο του, εκφράζω στους οικείους του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.