HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ταλαντούχος Αλέξης Τζιαντομένικο στην Α.Ε.Καλαβρύτων

Την πρώτη της μεταγραφή, πραγματοποίησε η Α.Ε.Καλαβρύτων με την απόκτηση του ταλαντούχου μέσοεπιθετικού Αλέξη  Τζιαντομένικο . Ο νεαρός...

Την πρώτη της μεταγραφή, πραγματοποίησε η Α.Ε.Καλαβρύτων με την απόκτηση του ταλαντούχου μέσοεπιθετικού Αλέξη  Τζιαντομένικο. Ο νεαρός παίκτης βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Αχαΐας, αλλά η Διοίκηση της Α.Ε.Κ. με αποφασιστικές κινήσεις του Προέδρου της κ. Τάκη Βαρβιτσιώτη και του εφόρου της ομάδας Κώστα Σακελλαρίου, πρόσθεσε στο ρόστερ την ομάδας ένα εξαιρετικό παίκτη που θα βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.
Η διοίκηση της ομάδας των Καλαβρύτων μαζί με τους προπονητές Κωστή Βλάχο και Νίκο Παπαχριστόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό Νίκο Κυριαζή, έχει αξιολογήσει αρκετές προτάσεις και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με 2-3 παίκτες που θα συμπληρώσουν το ήδη αξιόμαχο σύνολο της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Α.Ε.Κ. έχει ως εξής:  
Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μέσοεπιθετικού Αλέξη  Τζιαντομένικο. Ο 22χρονος παίκτης, στόχαστρο πολλών ομάδων στην Αχαΐα, προέρχεται από της Ακαδημίες της «Θύελλας» Αιγίου και έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Κ20 του Παναιγιάλειου, σην Κ20 της Παναχαϊκής, «Θύελλα» Αιγίου και πέρσι στην «Φλόγα» Ροδιάς, με γεμάτο πρωτάθλημα και 14 τέρματα στο ενεργητικό του. 
Η Διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.