HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήρια επιστολή του Κ.Υ Κλειτορίας προς τον κ. Παναγιώτη Μηλιτσόπουλο

Η διεύθυνση του Κ.Υ Κλειτορίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Μηλιτσόπουλο και την επιχείρησή του «Μηλιτσόπουλος Τυροκομικά» , όπου ...

Η διεύθυνση του Κ.Υ Κλειτορίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Μηλιτσόπουλο και την επιχείρησή του «Μηλιτσόπουλος Τυροκομικά», όπου προέβη στη δωρεά ενός καινούριου και σύγχρονου κλιματιστικού για τον χώρο των τακτικών ιατρείων της δομής, έπειτα από συνεννόηση με τον επιμελητή Γενικής Ιατρικής κ. Παπαχριστόπουλο Ηλία.
Ο κ. Μηλιτσόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συνδράμει στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας καθώς και στο παρελθόν έχει αναλάβει την συντήρηση και την αποκατάσταση τεχνικού εξοπλισμού αλλά και την προμήθεια του Κ.Υ με φαρμακευτικό υλικό.
Με την δωρεά αυτή αποκαθίσταται το θέμα του κλιματισμού σε ακόμα δυο χώρους του Κέντρου Υγείας ενώ εκκρεμούν οι προσπάθειες για την καθολική κάλυψη με κλιματιστικά, η οποία λόγω της γεωγραφικής του θέσης, κρίνεται κάτι περισσότερο από αναγκαία.
Ο Διευθυντής Κ.Υ Κλειτορίας
Ευγένιος Χαϊκάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.