HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ορκίστηκε η νέα Βουλή

Ορκίσθηκαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 11:00, οι βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 20...

Ορκίσθηκαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 11:00, οι βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Τη συνεδρίαση διηύθυνε ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Βαρεμένος, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντα του προσωρινού Προέδρου, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.
Στην ορκωμοσία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, επικεφαλής αντιπροσωπείας μελών της Ιεράς Συνόδου.
Ακολούθησε η ορκωμοσία των τριών μουσουλμάνων βουλευτών στο Κοράνι και αμέσως μετά η ορκωμοσία όσων βουλευτών επιθυμούσαν πολιτικό όρκο.
Η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου  θα συγκληθεί αύριο Πέμπτη 18 Ιουλίου, στις 10:30, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή Προέδρου του Σώματος.

Χωροταξία Ολομέλειας
Οι αλλαγές στους συσχετισμούς δύναμης των ΚΟ επιφέρουν και χωροταξικές τροποποιήσεις στην αίθουσα της Ολομέλειας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στις δύο δεξιές σειρές εδράνων θα τοποθετηθούν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Το ΚΙΝΑΛ επανέρχεται στο μπροστινό διάζωμα πιάνοντας τις πρώτες θέσεις της κεντρικής κερκίδας που έως πρόσφατα κατείχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πίσω από το ΚΙΝΑΛ θα τοποθετηθούν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης και του ΜεΡΑ25. Στην κεντροαριστερή σειρά εδράνων θα τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην αριστερή θα παραμείνει το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.