HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι νέες εμφανίσεις της Παναχαΐκής

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Hummel! Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορ...

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Hummel! Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις τρεις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Η Hummel International είναι μία από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες αθλητικών ειδών και ένδυσης του πλανήτη, με έδρα τη Δανία.
Με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε σε μία από τις αγαπημένες επιλογές για τις περισσότερες ομάδες της Δανίας, για συλλόγους και εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου, χάντμπολ, βόλεϊ, μπάσκετ, ράγκμπι και Αυστραλιανού ποδοσφαίρου σε κάθε ήπειρο.
Η Hummel, όμως, δεν αρκείται μόνο στον εξοπλισμό συλλόγων αλλά διαθέτει μία εξαιρετική γκάμα ρούχων και παπουτσιών casual, lifestyle και fashion για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ, Άστον Βίλα, πολλές γερμανικές ομάδες και κλαμπ στην Ευρώπη έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την εν λόγω εταιρία αθλητικής ένδυσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.