HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παναιγιάλειος με διοίκηση Πρωτοδικείου στην Α΄ κατηγορία μαζί με Α.Ε.Καλαβρύτων

Τη λύση της προσωρινής διοίκησης πρωτοδικείου αποφάσισαν το απόγευμα της Πέμπτης τα μέλη και οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου, καθώς η Θύελ...

Τη λύση της προσωρινής διοίκησης πρωτοδικείου αποφάσισαν το απόγευμα της Πέμπτης τα μέλη και οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου, καθώς η Θύελλα Αιγίου με τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Παξιμάδη Γιώργο αποφάσισαν να αποσύρουν την πρόταση τους για παραχώρηση του ΑΦΜ της και την αλλαγή της ονομασία της, με το σκεπτικό να μην υπάρξει διχόνοια για αυτή τη κίνηση στους φιλάθλους της Αιγιάλειας.
Στη συνέχεια  ο Μάριος Βαλαβάνης τοποθετήθηκε  για την αναγκαιότητα της ύστατης λύσης Πρωτοδικείου, τόνιζοντας ότι σε επαφές που έκανε υπήρξε αποδοχή της συγκεκριμένης λύσης και πολλοί του δήλωσαν ότι θα είναι αρωγοί της προσπάθειας, με πολλούς όμως από αυτούς να επιθυμούν να μην εμπλακούν στη  διοίκηση, αλλά να βοηθήσουν την ομάδα εξωδιοικητικά.
Ολοκληρώνοντας την πρόταση του, έκανε γνωστό ότι δύο μεγάλες  εταιρίες  θα είναι αρωγοί της προσπάθειας, ενώ όσον αφορά  τη στελέχωση του νέου 9μελούς διορισμένου Δ.Σ. θα προταθούν οι:
Μάριος Βαλαβάνης
Τάσος Βασιλείου
Χαράλαμπος Γεωργόπουλος
Γιώργος Δημητρίου
Γιάννης Μπαλτιμάς
Παναγιώτης Σιαφλάς
Παναγιώτης Τασσόπουλος
Χρήστος Σωτηρόπουλος 
Λεωνίδας Σκαρτσίλας
Οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν στο Παναιγιάλειο θα είναι να κατατεθεί η αίτηση για προσωρινή διοίκηση μέσω ασφαλιστικών μέτρων (κερδίζεται χρόνος καθώς θα βγει άμεσα η απόφαση για το διορισμό του Δ.Σ. ώστε να έχουν το δικαίωμα της υπογραφής που είναι αναγκαίο για τις μεταγραφές και την λειτουργία γενικά της ομάδας) καθώς το δικαστήριο όπως απαιτεί ο νόμος θα γίνει το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.