HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ηλιοβασίλεμα στο μνημείο του Έθνους

Ο ήλιος έδυε στο λαμπρότερο μνημείο του Έθνους, το πανελλήνιο Ηρώο των αγωνιστών της Επανάστασης του 1821  και η εικόνα που μας χάρισε εντυ...

Ο ήλιος έδυε στο λαμπρότερο μνημείο του Έθνους, το πανελλήνιο Ηρώο των αγωνιστών της Επανάστασης του 1821 και η εικόνα που μας χάρισε εντυπωσιακή. Την καταγράψαμε και σας της δείχνουμε (φωτό Νίκος Κυριαζής)
Σήμερα το απόγευμα βρεθήκαμε στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως που βρίσκεται  κοντά στην Ιστορική Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, σε απόσταση από την Μαρτυρική Πόλη των Καλαβρύτων περίπου 4 χιλιόμετρα.
Απέναντί μας στο δεσπόζοντα λόφο βόρεια της Μονής της Αγίας Λαύρας υψώνεται το λαμπρότερο μνημείο του Έθνους. Το πανελλήνιο Ηρώο των αγωνιστών της Επανάστασης του 1821
Ο ήλιος έδυε και η εικόνα που μας χάρισε εντυπωσιακή. Την καταγράψαμε και σας της δείχνουμε
Με την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά οτι συνεχίζεται το μεγάλο οδοιπορικό του Ανδρέα Μεσσήνη και του kalavrytanews.com που θα κρατήσει μερικούς μήνες και που θα αποτυπώσει κάθε γωνιά του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.