HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιδείνωση του Καιρού έως την Τετάρτη

Ο καιρός επιδεινώνεται έως την Τετάρτη καθώς τις επόμενες ώρες ο «Αντίνοος» θα επηρεάσει όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες...

Ο καιρός επιδεινώνεται έως την Τετάρτη καθώς τις επόμενες ώρες ο «Αντίνοος» θα επηρεάσει όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται, κατά τόπους, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Σήμερα, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και αρχικά στο Ιόνιο, από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και που από το απόγευμα στα ανατολικά θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση και ενίσχυση από το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ο καιρός αύριο Τετάρτη 17-07-2019
Καιρός: Τοπικά αυξημένες νεφώσεις, με σποραδικές βροχές, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα στο νότιο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανώς την Εύβοια. Τις πρωινές ώρες από τα βορειοδυτικά αναμένεται σταδιακή εξασθένηση, ενώ το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο στα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.