HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Ούτε Γάτα, Ούτε Ζημιά» στο Καλλιμανοπούλειο

Οι «Ταξιδευτές της Πρόζας» σε δύο ανεπανάληπτες παραστάσεις στα Καλάβρυτα! Το Σάββατο 20 Ιουλίου οι «Ταξιδευτές της Πρόζας» ταξίδεψαν ...

Οι «Ταξιδευτές της Πρόζας» σε δύο ανεπανάληπτες παραστάσεις στα Καλάβρυτα!
Το Σάββατο 20 Ιουλίου οι «Ταξιδευτές της Πρόζας» ταξίδεψαν στην όμορφη πόλη των Καλαβρύτων και έδωσαν δύο καταπληκτικές παραστάσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την ενίσχυση σε τρόφιμα του Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων υπό την αιγίδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας και του Δήμου Καλαβρύτων.

Νωρίς το απόγευμα λοιπόν, η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ταξίδεψε τους τρόφιμους του Καλλιμανοπουλείου στον κόμβο του γέλιου και του κεφιού, και το υπέροχο κοινό των απομάχων της ζωής ενθουσιασμένο απόλαυσε την προσπάθεια της ομάδας.

Ενώ αργότερα, οι συντελεστές της παράστασης παρέσυραν με το μπρίο τους και τις ατάκες τους το Καλαβρυτινό κοινό σε γέλια μέχρι δακρύων στην παράσταση που ακολούθησε στο Λύκειο Καλαβρύτων. Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκινητική τόσο προς την προσπάθεια της ομάδας αλλά και της προαιρετικής προσφοράς τροφίμων για την ενίσχυση του Καλλιμανοπουλείου.
Τιμή και χαρά για τους «Ταξιδευτές της Πρόζας» τα θερμά λόγια υποδοχής τόσο του Προέδρου της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Θύμιου Βαζαίου όσο και του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γεωργίου Λαζουρά οι οποίοι παρευρίσκονταν στην υπέροχη αυτή βραδυά και καταχειροκρότησαν μαζί με το εξαιρετικό κοινό των Καλαβρυτινών τους «Ταξιδευτές» στο τέλος της παράστασης τους.
Τα συγχαρητήρια στην ομάδα και την υπεύθυνη κα. Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακόπουλου διαδεχόταν το ένα το άλλο και όλοι δήλωναν ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα.
Με τη σειρά της η ομάδα των «Ταξιδευτών της Πρόζας» ευχαριστεί το Διευθυντή του Καλλιμανοπουλείου κ. Παπαχρηστόπουλο καθώς και το προσωπικό για τη θερμή τους υποδοχή, τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Θύμιο Βαζαίο για τη διοργάνωση της βραδιάς και το εγκάρδιό του καλωσόρισμα και φυσικά το Δήμαρχο κ. Γεώργιο Λαζουρά για την αγαστή συνεργασία όλων αυτών των ετών, τα ζεστά του λόγια, τη ρύθμιση μεταβίβασης αλλά και την εξαίσια φιλοξενία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.