Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ιπτάμενη Κατερίνα Στεφανίδη στην Πάτρα

Το χρυσό μετάλλιο με σπουδαία άλματα κέρδισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας η  Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης). Η χρυσή Ολυμπιονί...

Το χρυσό μετάλλιο με σπουδαία άλματα κέρδισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας η  Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης).
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο είχε τον καλύτερο αγώνα της στη σεζόν στην Πάτρα και έδειξε πολύ σίγουρη για τη συνέχεια. Η Στεφανίδη βελτίωσε δύο φορές το φετινό της ρεκόρ, αφού πριν φτάσει στο 4,83 μ., με το οποίο επικράτησε του αγώνα, είχε κάνει 4,76 μ., επίδοση καλύτερη από το 4,75 μ., που είχε μέχρι την Κυριακή.
Στη συνέχεια θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα 4,92 μ., προκειμένου να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ (4,91 μ.), ωστόσο δεν είχε τα άλματα που θα της το επέτρεπαν να το πετύχει!
Το 4,83 μ. είναι η τέταρτη επίδοση φέτος στον κόσμο, ενώ η Στεφανίδη με αυτή της τη νίκη έφτασε τις τέσσερις στη διοργάνωση.
Η Στεφανίδη παρέλαβε και το έπαθλο «Γιάννης Σταματόπουλος» που πηγαίνει στον αθλητή ή την αθλήτρια με την καλύτερη επίδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.