Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ από ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ο λαός δοκιμάζεται από τις αντιλαϊκές πολιτικές

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Κ.Κ.Ε. στην Αχαΐα. Το Σάββατο, 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ανοικτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Καλα...

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Κ.Κ.Ε. στην Αχαΐα. Το Σάββατο, 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ανοικτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων με ομιλιτή τον Βουλευτή Αχαΐας Ν. Καραθανασόπουλο και την Κυριακή στην Κλειτορία με ομιλητή τον κ. Ασπρούλια 
Στην ομιλία του ο Νίκος Καραθανασόπουλος κάλεσε τους παρευρισκόμενους να αναρωτηθούν ποιος είναι υπεύθυνος για την ανεργία, τη φτώχεια και όλα τα μεγάλα προβλήματα που βιώνει ο λαός μας. Να προβληματιστούν πάνω σ’ αυτά, γιατί ενώ ο λαός μας δοκιμάζεται από τις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές, τα μεγάλα συμφέροντα συνεχίζουν να κερδίζουν.
Όλες οι κυβερνήσεις υπηρέτησαν με τις πολιτικές που εφάρμοζαν και εφαρμόζουν τα συμφέροντα των λίγων, την ίδια ώρα που οδηγούσαν τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας στην φτώχεια και την ανεργία έκαναν δώρο πακτωλό χρημάτων σε επιχειρηματικούς ομίλους και μεγάλο κεφάλαιο. Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να είναι κριτήριο ψήφου για τον λαό μας στις κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.