Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έγινε της... Πάολα στο Δρέπανο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήγαν να δουν την Πάολα στο Δρέπανο και έζησαν με απροσδόκητη περιπέτεια. Λόγω της κακοκαιρίας και των καταιγίδων που χτύπησαν την πε...

Πήγαν να δουν την Πάολα στο Δρέπανο και έζησαν με απροσδόκητη περιπέτεια.
Λόγω της κακοκαιρίας και των καταιγίδων που χτύπησαν την περιοχή για περίπου 3 ώρες, χείμαρρος που βρίσκεται δίπλα στο νυχτερινό κέντρο υπερχείλισε με αποτέλεσμα τα περίπου 1000 άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κτήριο να μην μπορούν να βγουν από αυτό.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, όπου σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.
Ο χείμαρρος βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν η γνωστή τραγουδίστρια με τις αρχές να επιστρατεύουν μέχρι και λεωφορεία προκειμένου να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο τους θαμώνες με ορισμένους εξ αυτών να μένουν για ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα οχήματά τους.
Δείτε βίντεο από gnomip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.