HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Τεράστια επιτυχία της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης στο 3ο ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 6x6 «ευ αγωνίζεσθαι » Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο οργ...

Τεράστια επιτυχία της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης στο 3ο ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 6x6 «ευ αγωνίζεσθαι »

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική, το 3ο τουρνουά 6X6 «ευ αγωνίζεσθαι» , που πραγματοποιήθηκε από 15 /3 έως και 30/6 στο Ρέντη, υπό την αιγίδα της ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο ΘΕΣΜΟΣ πλέον του φημισμένο τουρνουά κατάφερε να συγκεντρώνει έναν μεγάλο όγκο συμμετοχών, από ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση και εκπροσώπησαν επάξια τα Ηρωικά Καλαβρυτοχώρια ! 
Βέβαια αυτό που έκανε το 3οΤουρνουά να ξεχωρίζει , είναι πως δεν υπήρξε απλώς ένα αθλητικό τουρνουά. Το Ποδόσφαιρο σαφώς και είχε τον πρώτο λόγο, αλλά δεν παύει να ήταν ένα μέρος μίας συντονισμένης προσπάθειας, που έχει ως στόχο την διατήρηση , την καλλιέργεια και την σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε συμπατριώτες και φίλους. Δείγμα αυτής της σχέσης η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου όταν οι αθλητές μας έδωσαν δυναμικό παρών για ένα καλό σκοπό όπου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Καλλιμανοπούλειο Γηροκομείο Καλαβρύτων !

10 ομάδες έδωσαν το παρόν στους αγώνες προσφέροντας πλούσιο θέαμα με πολλά γκόλ, πέναλτι και παρατάσεις στους θεατές που κατέκλυσαν τις κερκίδες κάθε Σαββατοκύριακο !
ΔΑΦΝΗ – ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ – ΚΑΛΛΙΦΩΝΙΟ – ΚΑΡΝΕΣΙ – ΚΕΡΤΕΖΗ – ΛΥΚΟΥΡΙΑ – ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ - ΣΕΙΡΕΣ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ – ΦΙΛΙΑ !

Στον μεγάλο τελικό που έγινε την Κυριακή 30 Ιουνίου σε ένα κατάμεστο γήπεδο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019 αναδείχτηκε η ομάδα από τα ΦΙΛΙΑ !!μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα με την ομάδα από του ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ που κρίθηκε στα πέναλτι! 
Στον μικρό τελικό η ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ επικράτησε της ΚΕΡΤΕΖΗΣ σε ένα αγώνα με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις !
Τέλος αξέχαστο θα μείνει σε όσους παρευρέθηκαν το Σαββάτο 29 Ιουνίου όπου μετά τους αγώνες έγινε ένα μεγάλο πάρτι προσφορά της ΕΝΩΣΗΣ με σουβλάκια, ποτά, μουσική και πολύ χορό!! 
Υπεύθυνοι για την διεξαγωγή της οργάνωσης είχαν οριστεί από την ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΗ το μέλος του Δ. Σ. κ. ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΑΣ από το ΚΑΡΝΕΣΙ και ο κ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ από το ΚΑΛΛΙΦΩΝΙΟ στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση του ΤΟΥΡΝΟΥΑ.
Ευχαριστούμε την κ. ΒΑΣΩ ΜΑΛΗ από την Δάφνη η οποόια κάλυψε με τον φακό της και τις πανέμορφες φωτό όλο το Τουρνουά ! 
ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ !!!

Στόχος της ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ είναι να μεγαλώσει το τουρνουά ακόμα περισσότερο, με όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή από ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ – ΟΜΑΔΕΣ – ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ !
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.