HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Βασίλης Καλδίρης υποψήφιος βουλευτής με το "ΜέΡα 25"

Ο Καλαβρυτινός Βασίλης Καλδίρης θα είναι υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής στις προσεχείς εθνικές εκλογές με το κόμμα του κ. Γιάνη ...

Ο Καλαβρυτινός Βασίλης Καλδίρης θα είναι υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής στις προσεχείς εθνικές εκλογές με το κόμμα του κ. Γιάνη Βαρουφάκη "ΜέΡα 25"
Ο Βασίλειος Θ Καλδίρης ζει μόνιμα στην Νέα Μάκρη Αττικής. Είναι συγγραφέας και έχει εκδώσει  τρία βιβλία. Επίσης δραστηριοποιείται ως εικαστικός με μεγάλο έργο στο ενεργητικό του στις κατασκευές εκκλησιαστικών τέμπλων. Μιλώντας στο kalavrytanews.com μας λέει:
"Ο Λόγος που κατεβαίνω υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΜεΡΑ25 (Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής)έχει να κάνει  με την αγανάκτηση μου σχετικά με το υποτελές πολιτικό κατεστημένο της χώρας που την έχει οδηγήσει σε υποδούλωση και σε αδιέξοδο . Η ανάγκη για αλλαγή,αξιοπιστία ελευθερία, έχει κυριεύσει εξ' ολοκλήρου την πολιτική μου συνείδηση .
Η ψήφος σας,  στο άτομο μου θα φέρει βαριά υπογραφή και δέσμευση από μέρους μου σε διαρκή αγώνα για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.