HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις 18 Ιουλίου η εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής

Στις 18 Ιουλίου θα γίνει η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο της Βουλής, θέση για την οποία η Νέα Δημοκρατία έχει προτείνει τον Κώστα Τασού...

Στις 18 Ιουλίου θα γίνει η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο της Βουλής, θέση για την οποία η Νέα Δημοκρατία έχει προτείνει τον Κώστα Τασούλα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το θέμα και στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, το πρωί της Τετάρτης, στη Βουλή.
«Δεν έκρυψα προεκλογικά τη φιλοδοξία μου η κυβέρνηση να λειτουργήσει ως καλοκουρδισμένη μηχανή. Ο πρώτος ο οποίος αξιολογείται διαρκώς από τους πολίτες είμαι εγώ. Η Βουλή θα λειτουργήσει όλο το καλοκαίρι. Στις 17 ορκιζόμαστε, στις 18 η Βουλή θα ψηφίσει τον Κώστα Τασούλα ως πρόεδρό της. Στις 20-22 Ιουλίου θα γίνουν προγραμματικές δηλώσεις», είπε ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του.

Στις 22 Ιουλίου θα γίνει η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα επιλέξουν τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά τη ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής.

Είθισται ο εκάστοτε πρόεδρος της Βουλής να συγκεντρώνει σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από τη δύναμη του κόμματος που τον προτείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.