Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ρηγοπούλου: Μείζον πρόβλημα η διαχείριση των απορριμμάτων

Η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί το μείζον πρόβλημα για την περιφέρειά μας, και ειδικότερα για την Αιγιάλεια, σύμφωνα με τον Γενικ...

Η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί το μείζον πρόβλημα για την περιφέρειά μας, και ειδικότερα για την Αιγιάλεια, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Διονύσιο Παναγιωτόπουλο. 
Κι αυτό ήταν το κυρίαρχο θέμα που επικράτησε στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τη γιατρό και υποψήφια βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ., Ασπασία Ρηγοπούλου. 
Όπως ενημέρωσε την κ. Ρηγοπούλου, ο κ. Παναγιωτόπουλος, η Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα πρέπει κατά προτεραιότητα να το αντιμετωπίσει, διότι έχει ξεπεραστεί πλέον κάθε όριο, και μάλιστα με σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης. «Είναι ζήτημα δημόσιας υγείας και περιβάλλοντος. Οι συνεχείς αναβολές της σωστής διαχείρισης του θέματος αυτού, έχουν ως αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε φτάσει στο απροχώρητο.
Περιθώρια αναβολής αντιμετώπισης της κατάστασης δεν υπάρχουν γι’ αυτό και ο σχεδιασμός της Ν.Δ. το έχει συμπεριλάβει στις προτεραιότητές του» δήλωσε η κ. Ρηγοπούλου. 
Μάλιστα κατά την παραμονή της στο γραφείο του κ. Παναγιωτόπουλου είχε την τυχαία αλλά ευχάριστη συνάντηση με τη συνάδελφό της Αθηνά Χρυσανθοπούλου (φωτ.) η οποία τυγχάνει να είναι κουμπάρα του κ. Παναγιωτόπουλου αλλά και της ιδίας. 

Επίσης στο πλαίσιο των περιοδειών της η κ. Ρηγοπούλου είχε την ευκαιρία να περπατήσει, στις γνωστές σε αυτήν από παιδί, γειτονιές του Ρίου. Να συνομιλήσει με κατοίκους, να επισκεφτεί τη λαϊκή αγορά, τα τοπικά καταστήματα με σκοπό να αφουγκραστεί την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. 

«Τα προβλήματα δυστυχώς, είναι κοινά σε όποιο άκρο του νομού μας και να περπατήσεις. Η έλλειψη ελπίδας και προοπτικής πνίγεται στη μίζερη καθημερινότητα που έχει διαμορφώσει οι οικονομικός στραγγαλισμός, η υπερφορολόγηση, η ανεργία. Όλα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνον με την ισχυρή ανάπτυξη. Αυτή αποτελεί το ασφαλές τρένο που θα μας οδηγήσει στην αυτοδύναμη Ελλάδα. Κι αυτό μπορεί να το εγγυηθεί μόνον η Ν.Δ. με τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη» δήλωσε η κ. Ρηγοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.