HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σπουδαίες διακρίσεις από μαθητές του Λυκείου Καλαβρύτων

Με δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις, σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς, κλείνει για το σχολείο μας μια ακόμα παραγωγική χρονιά.  ...

Με δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις, σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς, κλείνει για το σχολείο μας μια ακόμα παραγωγική χρονιά. 
Η μαθήτρια της Α΄ τάξης Τοπουζίδου Χριστίνα συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου «Αριστοτέλης 2019» όπου διακρίθηκε με το 3ο Βραβείο Αριστείας.
Οι μαθήτριες-τές Λούπος Λεντιόνα, Τσουρουφλή Ευγενία, Κοσμόπουλος Παναγιώτης, Πολυδώρου Αλέξης και Χαλμούκης Κωνσταντίνος, συμμετείχαν στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό πειραμάτων Φυσικής με τίτλο «Θέλουμε πειράματα» που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών όπου και κατέκτησαν την 3η θέση με το πείραμα «Σύνθεση κάθετων ταλαντώσεων».
Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και διακρίθηκαν. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους. Επίσης συγχαρητήρια ανήκουν στο συνάδελφο καθηγητή Φυσικής στο σχολείο μας κο Φώτη Φωτόπουλο, που ενθάρρυνε και βοήθησε τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους. 
Για το σύλλογο διδασκόντων
Ο Διευθυντής
Βασίλειος Νικ. Σπανός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.