HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Ν. Δ., Έλενα Κονιδάρη

Στα Καλάβρυτα περιόδευσε σήμερα η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου, και είχε επαφές με φορείς...

Στα Καλάβρυτα περιόδευσε σήμερα η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου, και είχε επαφές με φορείς και πολίτες.
Επισκέφθηκε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντιπύραρχο Σταύρο Φακίτσα, με τον οποίο συζήτησε για τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στη συνέχεια, η υποψήφια Βουλευτής επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων και τον Διοικητή του, Βασίλη Σταθούλια.
«Τους εξέφρασα την προσωπική μου στήριξη για τις προσπάθειες που καταβάλουν προκειμένου να ζουν οι συμπολίτες μας με ασφάλεια. Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν δεσμευτεί ότι θα διασφαλίσουν όλα τα απαιτούμενα μέσα για να διαφυλαχθεί το κοινωνικό αγαθό της ασφάλειας, τόσο στα αστικά κέντρα όσο και την περιφέρεια» δήλωσε η Έλ. Κονιδάρη Αντωνοπούλου. 
«Η Υγεία αποτελεί προτεραιότητα μας!» τόνισε η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, Ιωάννα Σφυρή. Συζήτησαν για όλα τα ανοικτά θέματα που αφορούν το νοσηλευτικό ίδρυμα και η Έλ. Κονιδάρη Αντωνοπούλου διαβεβαίωσε τη Διοικήτρια του νοσοκομείου ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες της σχετικά με την στελέχωσή του, και δεσμεύτηκε να στηρίξει κάθε προσπάθεια που θα αναληφθεί για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων τόσο σε ανθρώπινους πόρους όσο και σε εξοπλισμό. 

Δήλωση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, η Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου δήλωσε: «Σήμερα είναι η μέρα της ανταμοιβής για τους κόπους και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ’ Λυκείου όλη τη χρονιά. Ανεξάρτητα από τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στις εξετάσεις και πόσο αυτοί δικαιώνει ή όχι τον αγώνα τους, θα πρέπει να δουν όλα τα παιδιά με αισιοδοξία το μέλλον. Μπροστά τους έχουν μια ολόκληρη ζωή με απίστευτες προκλήσεις και μεγάλες ευκαιρίες, τις οποίες καλούνται να αξιοποιήσουν. Κυρίως, όμως, να χαρούν το ταξίδι της ζωής διατηρώντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους». 

Εκδήλωση
Η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου, διοργανώνει πολιτική εκδήλωση την Δευτέρα 1/7, στις 21.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων  Νικολάου Σέρμπου, «Τα Πεύκα», στη Δυτική Αχαΐα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.