HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γενική Συνέλευση Α.Γ.Σ.Καλαβρύτων - Ανάπτυξη και Επενδύσεις στην διάταξη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα τακτική γενική συνέλευση των μελών του Α.Γ.Σ Καλαβρύτων στο ξενοδοχείο CANYON. Στην Συνέλευση προέδρευσε ο κ. Αλέξιο...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα τακτική γενική συνέλευση των μελών του Α.Γ.Σ Καλαβρύτων στο ξενοδοχείο CANYON.
Στην Συνέλευση προέδρευσε ο κ. Αλέξιος Σαρδελιάνος και έγινε ενημέρωση των μελών για τα επενδυτικά προγράμματα που προωθεί η διοίκηση του Συνεταιρισμού.
Ο Πρόεδρος του ΑΓΣ κ. Παύλος Σατολιάς ανέλυσε στα μέλη τα σχέδια ανάπτυξης που περιλαμβάνουν την επέκταση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, το εργοστάσιο ζωοτροφών στην Χόβολη και την δημιουργία μονάδας επεξεργασίας και τυποποίησης του αγελαδινού γάλακτος. Αναφέρθηκε τέλος στην δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων και μονάδων προαγωγής ενέργειας (φωτοβολταϊκά και άλλα) επ ωφέλεια των παραγωγών.
Ο κ. Σατολιάς δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στα θετικά αποτελέσματα και την συνεχή κερδοφορία του Συνεταιρισμού, την συνεχή αύξηση της παραγωγής, τονίζοντας, οτι ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων έχει πετύχει να είναι και να παραμένει στην κορυφή. Τέλος συνεχάρη τον Διευθυντή του ΑΓΣ κ. Θανάση Παπαδόπουλο για την εκλογή του ως Δήμαρχος Καλαβρύτων.
Ο κ. Παπαδόπουλος λαμβάνοντας το λόγο, ευχαρίστησε όλους τα μέλη, την διοίκηση και τους εργαζόμενους στον συνεταιρισμό για την πολυετή και πετυχημένη συνεργασία που είχαν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και να ευχαριστήσει όλους όσους έχουν εργαστεί διαχρονικά για το μεγάλο οικοδόμημα που αποτελεί υπόδειγμα για ολόκληρο τον αγροτικό κόσμο.  

Θα ακολουθήσει και δεύτερη, έκτακτη γενική συνέλευση τον Ιούλιο, για τροποποίηση καταστατικού και λήψη σημαντικών αποφάσεων για την πορεία του ΑΓΣ 
Δείτε στο τις τοποθετήσεις του προέδρου κ. Παύλου Σατολιά και του γενικού διευθυντή κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.