HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαραθώνιος Λαϊνιώτη στο Δήμο Καλαβρύτων

Έναν πραγματικό προεκλογικό μαραθώνιο θα πραγματοποιήσει το Σάββατο (28/6) ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Λαϊν...

Έναν πραγματικό προεκλογικό μαραθώνιο θα πραγματοποιήσει το Σάββατο (28/6) ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Λαϊνιώτης.
Ο Γ. Λαϊνιώτης θα περιοδεύσει στα σημαντικότερα χωριά του Δήμου Καλαβρύτων μα και στα ίδια τα Καλάβρυτα μεταφέροντας το προσωπικό του πολιτικό μήνυμα αλλά και της ένωσης Κεντρώων.
«Μέσα από τις περιπέτειες που πέρασε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, φτάσαμε σε ένα σημείο όπου η Ένωση Κεντρώων είναι το μοναδικό κόμμα που διατηρεί ένα μοναδικό συνδυασμό. Έχει καθαρή και αταλάντευτη αντιμνημονιακή θέση και μαζί καθαρή και αταλάντευτη θέση στο Μακεδονικό. Σε μια εποχή γενικευμένης σύγχυσης που τα πάντα πωλούνται και αγοράζονται, η Ένωση Κεντρώων κράτησε καθαρή τη σημαία της σε δύο βασικά προβλήματα». 
Αυτί είναι το μήνυμα του Γιάννη Λαϊνιώτη στο οποίο ίδιος έχει την άναση να προσθέτει και ολόκληρη την πολιτική του διαδρομή αλλά και τη σταθερή του πορεία. «Δεν κάνω περιοδείες για να μοιράζω καρτούλες και φυλλάδια σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω και δεν με ξέρουν. Πηγαίνω και συναντώ φίλους, ανθρώπους με τους οποίος διατηρώ προσωπικές σχέσεις, μοιράζομαι μαζί τους ίδιες αντιλήψεις και κοινούς αγώνες. Για μένα οι εκλογές είναι μια καλή αφορμή να συναντήσω φίλους και συναγωνιστές», υπογραμμίζει ο Γιάννης Λαϊνιώτης που αυτό το Σάββατο θα διανύσει μια τεράστια απόσταση για να συναντήσει τους φίλους τουτ.
«Μου λένε πως θα πάω σε άγονη γραμμή αλλά κάνουν λάθος. Όπου υπάρχουν αληθινοί πατριώτες που κρατάνε ψηλά τη σημαία, η γραμμή είναι γόνιμη» κατέληξε ο Γιάννης Λαϊνιώτης απαντώντας σε σχετικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.