HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φινάλε για το μεγάλο Παγκαλαβρυτινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Φινάλε σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή για το τρίτο Παγκαλαβρυτινό τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσμός και έχει φέρει κοντά πάρα πολ...

Φινάλε σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή για το τρίτο Παγκαλαβρυτινό τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσμός και έχει φέρει κοντά πάρα πολλούς συμπατριώτες μας της Αθήνας.
Έντονος συναγωνισμός, ωραία παιχνίδια, πειράγματα αλλά και πλούσιο θέαμα, με τις ομάδες των χωριών να τα δίνουν όλα για την φανέλα.
Ψυχή του τουρνουά το μέλος του Δ.Σ. της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης Σπήλιος Μπαλαφούτας και άξιοι συμπαραστάτες ο Στέφανος Βαγενάς (Καλλιφώνιο), ο Δημήτρης Μηλιτσόπουλος (Πλανητέρου), ο Τρύφωνας Κοροτζής (Δάφνη), ο Βασίλης Καλογερόπουλος (Καμενιάνοι) και όλοι οι Πρόεδροι των Συλλόγων που συμμετέχουν
Ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης δεν θα είναι στους τελικούς για ευχάριστο λόγο, αφού είναι στην Αγγλία για την ορκωμοσία στο μεταπτυχιακό του υιού του Γιάννη, φρόντισε όμως για τα διαδικαστικά... Θα είναι όμως στην μεγάλη γιορτή, τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. της Παγκαλαβρυτινής. 
Εννοείται πως η λήξη του θα συνδυαστεί με εκπλήξεις. Ο ίδιος ο θεσμός της εν λόγω ποδοσφαιρικής διοργάνωσης άλλωστε είναι η γιορτή του αθλητισμού και πολιτισμού των συλλόγων -χωριών μας. Όλες οι φετινές ομάδες είχαν την καλύτερη δυνατή αγωνιστική εικόνα και έπαιξαν πάντα στα πλαίσια του Ευ Αγωνίζεσθαι αλλά εκείνες που κατάφεραν να επικρατήσουν ήταν τελικά αυτές που θα λάβουν μέρος στα ημιτελικά και πιο συγκεκριμένα είναι οι Κέρτεζη, Πλανητέρου,Φίλια και Δάφνη και τα ημιτελικά θα διεξαχθούν στις 29 του μηνός ημέρα Σάββατο στις 9μμ στα γήπεδα του Ρέντη στην Αθήνα και την ίδια ώρα την Κυριακή ο μεγάλος τελικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.