HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντυπωσίασε η θεατρική ομάδα της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας

Κανείς δεν έφυγε από το κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας, και την Θεατρική Παράσταση που παρουσίασε η θεατρικ...


Κανείς δεν έφυγε από το κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας, και την Θεατρική Παράσταση που παρουσίασε η θεατρική ομάδα της Στέγης Πολιτισμού
και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας "Αγία Λαύρα"
, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το Σάββατο 8/6/2019 Ένα έργο που βασίστηκε πάνω σε πραγματικές ιστορίες και ντοκουμέντα, μια παράσταση γεμάτη μνήμες από ξεριζωμό, προσφυγιά, μετανάστευση και ξενιτιά. Μια παράσταση που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η πρώην Υπουργός Παιδείας Κα Σία Αναγνωστοπούλου, οι Βουλευτές Κος Ριζούλης Ανδρέας και Κος Νικολόπουλος Νικόλαος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κος Κατσιφάρας Αποστόλης, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κος Κουτρουμάνης Γεώργιος. Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Συλλόγων και εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας. 
Ο Πρόεδρος της Στέγης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας Κος Φραντζής Παναγιώτης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση αυτή, και υποσχέθηκε πολλές τέτοιες επιτυχημένες βραδιές με την Στέγη. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.