HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της Τετάρτης 12-6-2019.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών,...

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε ένα τροποποιημένο (zoraki) πυροβόλο όπλο, ένας γεμιστήρας, που περιείχε δύο φυσίγγια, καθώς και ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Σύλληψη δυο αλλοδαπών για παράνομη διαμονή και είσοδο στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 24 και 56 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν  παράνομα στη Χώρα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, σακούλα σκουπιδιών, η οποία περιείχε είκοσι πακέτα λαθραίων τσιγάρων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς.
Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι  χθες το βράδυ, στην Πάτρα, σκύλος προκάλεσε σωματική βλάβη σε 12χρονο παιδί, που κινούταν πεζό, δαγκώνοντάς το στο δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε από οικείους του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κράνος, κουκούλα και αποκριάτικη μάσκα, με την απειλή όπλου (τύπου πιστολιού) και μαχαιριού, αφαίρεσαν από τρεις 23χρονους ημεδαπούς άνδρες, τα κινητά τους τηλέφωνα.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.