Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ερυθρός Σταυρός στους Μεσογειακούς της Πάτρας

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη διάρκεια των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας θα προσφέρει  ο Ερυθρός Σταυρός . Συγκεκριμένα, ...

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη διάρκεια των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας θα προσφέρει ο Ερυθρός Σταυρός. Συγκεκριμένα, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος της Πάτρας (ΠΤ-ΕΕΣ Πατρών) θα συμμετέχει στην παροχή πρώτων βοηθειών και θα παράσχει διασωστική και ναυαγοσωστική κάλυψη στους Αγώνες. 
Ο διευθυντής των Υγειονομικών Υπηρεσιών της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων ορθοπεδικός χειρούργος τραύματος Σάββας Γιακουμάκης, έκανε την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 ενημέρωση στο τμήμα Σαμαρειτών Πάτρας του Ερυθρού Σταυρού των βασικών σημείων του υγειονομικού σχεδιασμού των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου 2019. Κατά την ενημέρωση αυτή, σύσσωμη η ερυθροσταυρική οικογένεια υπό την παρουσία του πρόεδρου του ΠΤ-ΕΕΣ ΠΑΤΡΩΝ  Γιώργου Νιάρου δήλωσε την υποστήριξή της και τη σύμπραξή της στο απαιτητικό υγειονομικό εγχείρημα  που παρουσιάστηκε και υποσχέθηκε συμμετοχή στην πρωτοβοηθητική , διασωστική και ναυαγοσωστική κάλυψη αυτών των Αγώνων.
Παρόντες στην ενημέρωση ήταν ακόμη οι Γεώργιος Μπεμπέτσος, Διευθυντής Αθλημάτων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Ο.Ε. Πάτρα 2019, Ιωάννα Χαλίμου, ειδικός παθολόγος και αναπληρώτρια διευθύντρια της υγειονομικής επιτροπής της Ο.Ε. Πάτρα 2019, Δήμητρα Σταματάκη, νοσηλεύτρια, εκπρόσωπος της νοσηλευτικής ομάδας, Παναγιώτης Αντζουλάς, φυσικοθεραπευτής, ιατρός-ειδικευόμενος Ορθοπαιδικής, εκπρόσωπος της φυσικοθεραπευτικής ομάδας, Γεώργιος Βασίλαγος, φοιτητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών, εκπρόσωπος Ένωσης Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος και εκπρόσωποι του Νοσηλευτικού, Διασωστικού και Ναυγοσωστικού Τμήματος του ΠΤ-ΕΕΣ Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.