HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ρυθμική Κλειτορίας στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Η ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων της Κλειτορίας,  συμ...

Η ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων της Κλειτορίας,  συμμετείχε χθες 19 Ιουνίου 2019, στη μεγάλη ετήσια γιορτή της Γυμναστικής για Όλους “EGO Astro Gym Festival 2019’’, ένα υπερθέαμα γυμναστικής, χορού και καλλιτεχνικής έκφρασης, με πρωταγωνιστές περισσότερους από 8.200 αθλούμενους όλων των ηλικιών, από 2 – 77 ετών στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου. H διοργάνωση έχει σύνθημα το «Θαυμάτων Θεάματα» επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η Γυμναστική είναι το άθλημα ολόκληρης της ζωής. 
Η εμφάνιση της ομάδας υπήρξε χαριτωμένη και εντυπωσιακή και μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους και υπερήφανους.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας και η δασκάλα της ομάδας ρυθμικής γυμναστικής, κα Αναστασίου Χριστίνα συγχαίρουν θερμά  τα παιδιά και τους εύχονται να αποκομίζουν πάντα τέτοιες όμορφες εμπειρίες στη ζωή τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.