Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Από το Λευκάσιο στο Ολυμπιακό η Βασιλική Σταθακοπούλου

Ένα μεγάλο βήμα στην αθλητικής της πορεία έκανε η νεαρή Βασιλική Σταθακοπούλου , κόρη του π. Δημητρίου Σταθακόπουλου από το Λευκάσιο. Η ...

Ένα μεγάλο βήμα στην αθλητικής της πορεία έκανε η νεαρή Βασιλική Σταθακοπούλου, κόρη του π. Δημητρίου Σταθακόπουλου από το Λευκάσιο. Η νεαρή αθλήτρια με εξαιρετική πορεία στην ΓΕΑ Τρίπολης πραγματοποίησε ένα σημαντικό βήμα στην μπασκετική καριέρα της, και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού!
Η συμφωνία επικυρώθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Η αγωνιστική πρόκληση είναι μεγάλη και απαιτείται σκληρή δουλειά.
Ο πατέρας της π. Δημήτριος στέλνει δικό του τρυφερό μήνυμα για την κόρη του Βασιλική και το νέο της μπασκετικό ξεκίνημα και παράλληλα ευχαριστεί την Άμιλλα Τρίπολης για τα 7 χρόνια που ήταν στην ομάδα.
Μεγάλη χαρά και τιμή για την αθλητική οικογένειά μας η επίσημη πρόταση της ομάδας Μπάσκετ Νεανίδων- Γυναικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΏΣ για την Βασιλική μας!!!
Να ευχαριστήσω την ομάδα μας ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Πρόεδρο-Προπονητές- Έφορο- συμπαίχτριες και γονείς όπως επίσης διαιτητές, δημοσιογράφους και παράγοντες) τα 7 αξέχαστα χρόνια συνεργασίας μας και την πρόοδο του παιδιού μου και ξεκινάμε ανοίγοντας μια νέα σελίδα.
Εδώ θα παρακαλέσω να έχω σύμμαχο προς το καλό τις προσευχές όλων σας!
Γνωρίσουμε πολύ καλά τις θυσίες της οικογένειάς της για να αθλείται η νεαρή Βασιλική, με συνεχής και πολυέξοδες μετακινήσεις.
Το Kalavrytanews.com, συγχαίρει την νεαρή αθλήτρια και την οικογένειά της και τις εύχεται ότι καλύτερο με Υγεία και Επιτυχίες. Στο δε πατέρα Δημήτριο, άξιο Λειτουργό της τοπικής μας Εκκλησίας, να είναι πάντα άξιος και ευλογημένος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.