Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθησαν δύο από τους δράστες της επίθεσης σε πελάτες καταστήματος στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, σήμερα (10-6-2019) στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 19 κ...

Συνελήφθησαν, σήμερα (10-6-2019) στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 19 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία, απρόκλητη σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και φωτοβολίδων
Για την ίδια υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία ακόμη τριών ημεδαπών ανδρών οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν.

Ειδικότερα, οι δράστες συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, τα οποία χθες αργά το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας κουκούλες και κράνη, επιτέθηκαν για λόγους οπαδικής βίας, σε πελάτες 
καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,  πετώντας διάφορα αντικείμενα, ενώ άναψαν ένα καπνογόνο και εκτόξευσαν μια ναυτική φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο κατάστημα.
Επιπλέον, οι δράστες τραυμάτισαν έναν 80χρονο ημεδαπό, που βρίσκονταν ως πελάτης στο κατάστημα τη στιγμή των επεισοδίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.