Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλεξοπούλου: Διαχρονική αξία και τρόπος ζωής ο αθλητισμός

Με αφορμή την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ του Προμηθέα Πατρών στον τελικό της BasketLeague για τη σεζόν 2018-2019 και την επάνοδο της Πα...

Με αφορμή την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ του Προμηθέα Πατρών στον τελικό της BasketLeague για τη σεζόν 2018-2019 και την επάνοδο της Παναχαϊκής στην Γ’ Εθνική κατηγορία, η Χριστίνα Αλεξοπούλου δήλωσε:

«Για μια ακόμα φορά, στην Αχαΐα έχουμε τη χαρά και την υπερηφάνεια να ζούμε διακρίσεις αθλητικών συλλόγων μας.

Όσοι βιαστούν να μιλήσουν για άθλο του Προμηθέα, ας θυμηθούν πρώτα την εξαιρετική πορεία του στην Ελλάδα και την Ευρώπη κατά την τελευταία διετία. Η πρόκριση της ομάδας στον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-2 στη σειρά των αγώνων της ισχυρής και ιστορικής ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, αποτελεί για τους γνώστες του αθλήματος μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. 

Αλλά και η άλλη ομάδα μας, η Παναχαϊκή, επιδεικνύοντας την κατάλληλη ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα στη σειρά των τελικών απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο όπως ο Αίολος Αγυιάς, κατέκτησε το πρωτάθλημα και επέστεψε μετά από καιρό στο φυσικό της χώρο. Αυτόν της Γ’ Εθνικής του επαγγελματικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Ανδρών.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τα προπονητικά team, τα ιατρικά επιτελεία και τους τοπικούς αθλητικούς παράγοντες για την προσφορά τους στον ελληνικόαθλητισμό, ο οποίο είναι αξία διαχρονική, τρόπος ζωής, κληρονομιά αγαπημένη των προγόνων μας. Ας αγκαλιάσουμε όλοι τις προσπάθειες αυτών των παιδιών και ας τους βοηθήσουμε να ανέβουν ακόμα ψηλότερα», συμπλήρωσε η κυρία Αλεξοπούλου.  

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου (www.xalexopoulou.gr) είναι Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας της Αχαΐας, Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), εκλεγμένη με την παράταξη που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.