HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Ανοιχτά Ζυθοποιεία» 22 και 23 Ιουνίου 2019

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών ανοίγουν τις πόρτες των ζυθοποιείων.  Τα «Ανοιχτά...

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών ανοίγουν τις πόρτες των ζυθοποιείων. 
Τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» είναι μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018. Τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να επισκεφθεί ορισμένες από τις σημαντικότερες ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες της χώρας.

Μέσα από την επίσκεψη στα ζυθοποιεία και την ξενάγηση, το κοινό έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τον ζύθο, τα χαρακτηριστικά και την ιστορία του, να εξοικειωθεί με τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, να μάθει για την πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται στην παραγωγή, να συνομιλήσει με τους ζυθοποιούς που βρίσκονται πίσω από την παραγωγή των προϊόντων και να δοκιμάσει διαφορετικά είδη μπύρας.

Στα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2018», εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν στη διοργάνωση της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον ζύθο και να μοιραστούν μαζί τους ζυθοποιούς μία ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τη μπύρα.

Η είσοδος στα συνεργαζόμενα ζυθοποιεία το διήμερο 22 και 23 Ιουνίου θα είναι ελεύθερη, ενώ για κάποιες δράσεις απαιτείται προεγγραφή ή /και τηρείται σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν απευθείας με το ζυθοποιείο που πρόκειται να επισκεφθούν για να ενημερωθούν για το πλήρες πρόγραμμα, τη διαθεσιμότητα και τις ώρες λειτουργίας.

Τύπος εκδηλώσεων στα πλαίσια της δράσης στα ζυθοποιεία:

Ξενάγηση στους χώρους της ζυθοποίησης και της εμφιάλωσης των ζυθοποιείων που συμμετέχουν
Καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή διαφορετικών τύπων μπύρας
Περιήγηση και παρουσίαση της ιστορίας της μπύρας με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό
Καθοδηγούμενη γευσιγνωσία μπύρας (Food pairing)
Γνωριμία με καταξιωμένους ζυθοποιούς
Γευστική δοκιμή σε νέες αλλά και γνωστές ετικέτες της αγοράς, καθώς και φρέσκιας μπύρας, απευθείας από το καζάνι του ζυθοποιού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.