HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.ΛΑΖΟΥΡΑΣ:Θα συνεχίσω, ν’ αγωνίζομαι, για να προχωρήσει ο Δήμος

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γεώργιος Λαζουράς, μετά από τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών (Γ. Λαζουράς 40,73% – Θ. Παπαδόπουλος 59,27%) έκ...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γεώργιος Λαζουράς, μετά από τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών (Γ. Λαζουράς 40,73% – Θ. Παπαδόπουλος 59,27%) έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ, απ’ την καρδιά μου, όλες και όλους, τους πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων, που στήριξαν το συνδυασμό μας, την προηγούμενη Κυριακή και εμένα σήμερα.
Όπως επίσης και όλες και όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τους συμβούλους που εκλέχθηκαν, τους συνεργάτες μου και τους πολίτες που συμπορεύθηκαν και αγωνίστηκαν μαζί μου, την προεκλογική αυτή περίοδο.
Δώσαμε έναν έντιμο, ηθικό και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.
Οι πολίτες του Δήμου μας, σήμερα, έκαναν την επιλογή τους.
Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου, στο νικητή και εύχομαι καλή και δημιουργική συνεργασία, για το καλό του τόπου μας.
Όπως έπραξα, μέχρι τώρα, θα συνεχίσω, ν’ αγωνίζομαι, για να προχωρήσει ο Δήμος μας και τα 66 χωριά του μπροστά, στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου και να είμαι πάντα δίπλα στους πολίτες μας και στα προβλήματά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.