HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φαντασμαγορική γιορτή για τις Ακαδημίες της Α.Ε.Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Περισσότερα από εκατό (100) παιδιά, γιόρτασαν την λήξη της φετινής χρονιάς, στην μεγάλη γιορτή των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων.  Από...

Περισσότερα από εκατό (100) παιδιά, γιόρτασαν την λήξη της φετινής χρονιάς, στην μεγάλη γιορτή των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων. 
Από νωρίς το  απόγευμα, το Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα, με χαρούμενες παιδικές φωνές, γεμάτες κερκίδες, πολύ μουσική, πλούσια εδέσματα, σημαίες, λάβαρα και μπαλόνια σε μια μεγάλη γιορτή.
Στην εκδήλωση, συμμετείχαν όλα τα τμήματα των Ακαδημιών, όπου έπαιξαν μεταξύ τους και ακολούθησε φιλικός αγώνας με την φιλοξενούμενη στη γιορτή, Πρωταθλήτρια Γ΄Εθνικής  γυναικεία ομάδα "Λύκαινες" Αιγιάλειας με τους αθλητές της Κ16 της Α.Ε.Κ. και ένα ημίχρονο με την νεοσύστατη γυναικεία ομάδα των Καλαβρύτων 
Στην συνέχεια έγινε η βράβευση των Προπονητών της ομάδας, Κωστή Βλάχου και Νίκου Παπαχριστόπουλου, απονομή που έκανε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Άγγελος Δανιήλ. 
Τιμητική πλακέτα στην ομάδα "Λύκαινες" Αιγιάλειας απένειμε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης. 
Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων και μεταλλίων σε όλους τους αθλητές, από τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ και από τα μέλη της Διοίκησης της Α.Ε.Κ.  
Η γιορτή έκλεισε στον πλούσιο μπουφέ που στήθηκε με επιμέλεια από τις μητέρες των παιδιών που ομολογουμένως δημιούργησαν πολλές και εξαιρετικές λιχουδιές!
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κ Άγγελος Δανιήλ, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Καλαβρύτων κος Δαφαλιάς, οι Δημοτικοί Σύμουλοι, Λεωνίδας Βασιλόπουλος, Θύμιος Φλογεράς και Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Σκεπαστού κ. Αντώνης Ντόκος, ο Υποδιοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων κος Πατερέλης, ο αναπληρωτής Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κο Παπαδολιάς,   και πλήθος κόσμου.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, επισήμανε την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Α.Ε.Καλαβρύτων σε όλα τα επίπεδα και τόνισε οτι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια. Απονέμοντας τις τιμητικές πλακέτες στους Προπονητές της ομάδας κ. Κωστή Βλάχο και Νίκο Παπαχρισόπουλος, τους συνεχάρη για το έργο τους και για τον άθλο που κατάφεραν μαζί με τους παίκτες και την διοίκηση να ανεβάσουν για πρώτη φορά την ομάδα στην Α΄κατηγορία.  
Ο πρόεδρος της ομάδας κος Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης, στον σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη όλα τα παιδιά και ευχαρίστησε όλους για την στήριξη των προσπαθειών του σωματείου. Υποσχέθηκε δε οτι, η προσπάθεια ανάδειξης του αθλητισμού στο Δήμο Καλαβρύτων, αποτελεί στοίχημα για την διοίκηση.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κος Άγγελος Δανιήλ, συνεχάρη την Διοίκηση της ομάδας, δηλώνοντας για άλλη μια φορά, οτι η ΕΠΣ Αχαΐας και ο ίδιος προσωπικά θα είναι δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας τις προσπάθειές της. 
Η γιορτή έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο, αφού όλα τα παιδιά με κιτρινόμαυρα μπαλόνια, έκαναν εντυπωσιακή είσοδο και από το κέντρο του σταδίου βροντοφώναξαν το "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ" και άφησαν δεκάδες μπαλόνια στον καλαβρυτινό ουρανό υπό τους ήχους του ύμνου της ομάδας. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης παίκτες της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου και παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.