Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νεκρός 37χρονος αγρότης από κεραυνό στην ορεινή Κορινθία

Θρήνος στην κοινότητα Γκούρας, στην Ορεινή Κορινθία από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 37χρονου αγρότη Παναγιώτη Καραδήμα ο οποίος ενώ β...

Θρήνος στην κοινότητα Γκούρας, στην Ορεινή Κορινθία από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 37χρονου αγρότη Παναγιώτη Καραδήμα ο οποίος ενώ βρισκόταν στο χωράφι του, χτυπήθηκε από κεραυνό.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος 37χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, πήγε στο χωράφι του στον κάμπο, μαζί με τον πατέρα του και έναν βοηθό, προκειμένου να μαζέψουν τις σανόμπαλες καθώς η βροχή θα τις κατέστρεφε και τα ζώα θα έμεναν νηστικά.
Γύρω στις δύο το μεσημέρι, ο 37χρονος είχε ανέβει στην ρυμούλκα ενός τρακτέρ και τοποθετούσε τις σανόμπαλες προκειμένου να τις κουκουλώσει για να τις προστατέψει από την έντονη βροχόπτωση.
Όλα έδειχναν πως η δουλειά τους τελείωνε, όταν ξαφνικά η περιοχή φωτίστηκε και ένας κεραυνός έπεσε πανω στο άτυχο παλικάρι, μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Όταν οι υπόλοιποι είδαν τον 37χρονο Παναγιώτη πεσμένο αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν, μα ήταν αργά καθώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Το χωριό βρισκεται σε θλίψη για τον άτυχο άνδρα για τον οποίο όλοι έχουν να θυμούνται τα καλύτερα αφού ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθάει όλον τον κόσμο.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η σύζυγος του άτυχου 37χρονου, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως έγινε αυτό το κακό στον άντρα της...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.