HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ" στο "OPEN" με Δ. Βαρβιτσιώτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέσσερις ιδιαίτερες και ξεχωριστές προσωπικότητες  της Καλαβρυτινής κοινωνίας κοσμούν το ψηφοδέλτιο Υποψηφίων για την Ευρωβουλή της Δημ...

Τέσσερις ιδιαίτερες και ξεχωριστές προσωπικότητες της Καλαβρυτινής κοινωνίας κοσμούν το ψηφοδέλτιο Υποψηφίων για την Ευρωβουλή της Δημοκρατικής Ευθύνης. Ιδιαίτερη η τιμή για τους Καλαβρυτινούς και τα Καλάβρυτα γενικότερα, από την ισχυρή παρουσία στο δυναμικό αυτό νεοσύστατο κόμμα του Φιλελεύθερου Κέντρου, το οποίο δημιουργήθηκε Πανελλαδικά από προσωπικότητες ισχυρού κύρους και αποδεδειγμένης προσφοράς και ακεραιότητας, με ισχυρό θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, όπως ο πολύ γνωστός πρώην Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.
ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΉ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ:
Βαρβιτσιώτης Δημήτριος (Δήμος), Dr Γεωπόνος MSc, Οικονομικά MSc, Περιβαλλοντικός Μηχανικός MSc. Είναι ανώτατο στέλεχος Ομίλου (COO) σε έναν από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους της Ελλάδας. Είναι Γραμματέας του ΣΕΦ (Συνδέσμου Φωτοβολταϊκών) και μέλος της Διοίκησης της ΕΛΕΤΑΕΝ (Εταιρείες Αιολικής Ενέργειας), Τομεάρχης Ενέργειας και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Ευθύνης.
Ζαφειρόπουλος Δημήτριος       
Αντιστράτηγος Στρατιωτικής Δικαιοσύνης
ε.α. με ιστορικά καταγεγραμμένη τη δυναμική, αξία και επιστημονικά και ηθικά κορυφαία πορεία του στο χώρο της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης αλλά και παντού όπου θήτευσε.
Φράγκος Παναγιώτης                                  
Πρώην Διευθυντής Υπουργείου Οικονομικών, Πρόεδρος του Συλλόγου Λιβαρτζινών με εξαιρετική αποτελεσματικότητα, τεράστιο έργο και αποδοχή, με ξεχωριστή και «καθαρή» πορεία σε ανώτατες θέσεις του Υπουργείου Οικονομικών για την οποία έχει ξεχωρίσει τόσο στον τελωνειακό χώρο όσο και γενικότερα στο χώρο του Υπουργείου Οικονομικών.
Χριστοδούλου Δημήτριος (Μίμης)                                       
Γεωπόνος-Νομικός, Προϊστάμενος Μονάδας Αγροτικής Πολιτικής, M.E.A Βρυξελλών. Μια από τις πλέον γνωστές και γενικά αποδεκτές προσωπικότητες των Καλαβρύτων με μακρά δόκιμη και αποτελεσματική θητεία στα Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και του Υπουργείου Γεωργίας της χώρας. Ο Μίμης Χριστοδούλου έχει συμβάλλει τα μέγιστα σε δεκάδες αγροτικά θέματα της χώρας με εξαιρετικό αποτέλεσμα για τη βελτίωση των αγροτών και γενικότερα της αγροτικής παραγωγής.
Μια τετράδα που δεν θα δυσκολέψει τους Καλαβρυτινούς στην επιλογή τους.

Ο Δημήτριος (Δήμος) Βαρβιτσιώτης, χθες βράδυ εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό "OPEN" και με μεστό και ουσιαστικό λόγο, παρουσίασε τις θέσεις της "Δημοκρατικής Ευθύνης"  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.