HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Έχουν τον χορό στο αίμα τους (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Σε μια εντυπωσιακή, γεμάτη από κόσμο βραδιά πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Ομίλου Σκεπαστού την Κυριακή 19...

Σε μια εντυπωσιακή, γεμάτη από κόσμο βραδιά πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Ομίλου Σκεπαστού την Κυριακή 19 Μαΐου στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ένα δίωρο μουσικοχορευτικό ταξίδι με παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με άρτια εκτέλεση και άψογη οργάνωση και φιλοξενία. 
Μικροί και μεγάλοι χορευτές, εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν δείχνοντας οτι οι Σκπεπαστιώτες, έχουν τον χορό στο... DNA τους. Βέβαια σε αυτό συμβάλει σημαντικά ο δάσκαλος του χορευτικού κ. Χρηστός Γιαννόπουλος, που επί σειρά ετών κάνει εξαιρετική δουλειά. 
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μεταξύ των χορών που παρουσίασαν, ήταν και Ποντιακοί χοροί, επιλογή που δεν έγινε τυχαία, αφού με αυτόν τον τρόπο τίμησαν την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων και τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια.
Επόμενο ραντεβού με τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.
Δείτε βίντεο και εικόνες, όποως τις κατέγραψε το kalavrytanews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.