Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η βραδιά των Εκλογών στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, άμεσα, έγκυρα και σύγχρονα

Όλη η ομάδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, προετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά των αυτοδιοικητικών εκλογών, ώστε να μεταδώσουμε άμεσα και έγκυρα τα ...

Όλη η ομάδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, προετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά των αυτοδιοικητικών εκλογών, ώστε να μεταδώσουμε άμεσα και έγκυρα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανάμεσα στους υποψηφίους για το Δήμο Καλαβρύτων. 
Από τις 7:00μμ που θα κλείσουν οι κάλπες και για όσο χρειαστεί θα μεταδίδουμε, ότι συμβαίνει στα εκλογικά τμήματα και από την πρώτη στιγμή των αποτελεσμάτων, θα μεταδίδονται άμεσα από κάθε γωνία των Καλαβρύτων με σύγχρονα γραφήματα που θα τα... ζηλέψουν ακόμα και οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί. 
Τα γραφήματα με τα αποτελέσματα, θα είναι κατανοητά και θα αποτυπώνουν με μια ματιά τα αποτελέσματα. Τέσσερις ρεπόρτερ, σε κάθε δημοτική ενότητα, θα συλλέγουν τα αποτελέσματα τα οποία θα συγκεντρώνονται στα γραφεία μας (Μ.Σπηλαίου 24 στα Καλάβρυτα) και από εκεί οι γραφίστες θα ανεβάζουν τα αποτελέσματα (ένα μικρό δείγμα στην φωτογραφία). 
Τα γραφεία του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS και της εφημερίδας "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ", θα γίνουν το κέντρο συλλογής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων με εξαιρετική ταχύτητα και απόλυτη εγκυρότητα   
Μείνετε...συντονισμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.