Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Άνοιξαν οι Κάλπες - Οι πρώτες εικόνες

Άνοιξαν οι Κάλπες στα Εκλογικά Κέντρα των Καλαβρύτων από τις 7πμ (θα κλείσουν στις 7μμ) και ήδη οι πρώτοι ψηφοφόροι, άσκησαν το εκλογικ...

Άνοιξαν οι Κάλπες στα Εκλογικά Κέντρα των Καλαβρύτων από τις 7πμ (θα κλείσουν στις 7μμ) και ήδη οι πρώτοι ψηφοφόροι, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Προβλήματα έως τώρα δεν έχουν αναφερθεί. Το Kalavrytanews.com, σε συνεχή ενημέρωση θα σας μεταδίδει ότι συμβαίνει.

Τετραπλές κάλπες
Στις τετραπλές κάλπες που έχουν στηθεί σε ολόκληρη τη χώρα ο ψηφοφόρος καλείται να ψηφίσει σε δυο γειτονικά τμήματα. Στο πρώτο ψηφίζουν για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Περιφέρεια και στο δεύτερο για τον Δήμο και την Κοινότητα. 
Κατά την προσέλευσή τους στο εκλογικό τμήμα, οι εκλογείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, το διαβατήριό τους, την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές. Η «κομμένη» ταυτότητα είναι αποδεκτή. Εάν έχουν αλλάξει τα προσωπικά στοιχεία του εκλογέα(π.χ. μεταβολή επωνύμου λόγω διαζυγίου), θα πρέπει να προσκομίσει τα σχετικά δικαιολογητικά. Στρατιωτικοί και υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας χρησιμοποιούν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα ενώ οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να προσκομίσουν έγκυρο αποδεικτικό ταυτότητας ή διαβατήριο.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Η σταυροδοσία στα Καλάβρυτα
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 την Κυριακή 26 Μαΐου, όπου ψηφίζουμε ειδικότερα, για την ανάδειξη των περιφερειακών και δημοτικών αρχών, για την ανάδειξη περιφερειάρχη και μελών περιφερειακού συμβουλίου, για την ανάδειξη δημάρχου και μελών δημοτικού συμβουλίου και για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης των κοινοτήτων (συμβούλους κοινότητας για τις κοινότητες άνω των 300 κατοίκων ή προέδρων κοινοτήτων για τις κοινότητες έως 300 κατοίκων).
Τοπικά Συμβούλια
Στα Καλάβρυτα, στο Σκεπαστό, στο Μ.Ποντιά, στην Κέρτεζη, στη Δάφνη, στην Κλειτορία και στην Λυκούρια, για τα Τοπικά Συμβούλια ψηφίζουμε με δυο ψηφοδέλτια και έως δύο (2) σταυρούς προτίμησης στα:
Σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και έναν σταυρό προτίμησης σε όλα τα υπόλοιπα χωριά.
Δημοτικοί Συνδυασμοί
Για τις Δημοτικές Ενότητες Καλαβρύτων, Κλειτορίας και Αροανίας: Έως τρεις (3) σταυρούς προτίμησης για την δημοτική ενότητα που ανήκουμε και έναν (1) σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από τις λοιπές εκλογικές περιφέρειες του δήμου
Για την Δημοτική Ενότητα Παΐων: Ένα (1) σταυρό προτίμησης για την δημοτική ενότητα που ανήκουμε και έναν (1) σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από τις λοιπές εκλογικές περιφέρειες του δήμου
Περιφερειακές εκλογές
Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος βάζουμε έως και τέσσερις (4) σταυρούς σε υποψηφίους συμβούλους

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία, θα καλύψει αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τα αποτελέσματα των εκλογών 2019, τους υποψήφιους και όλα τα νεότερα με συνεχή ενημέρωση και με γραφήματα αποτελεσμάτων σε πρώτο χρόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.