HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη της "ΑΝ.Α.Σ.Α." στα γραφεία της "ΩτΚ" και του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Τα γραφεία της εφημερίδας "Ώρα των Καλαβρύτων" και του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" , επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου, ο ε...

Τα γραφεία της εφημερίδας "Ώρα των Καλαβρύτων" και του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS", επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΝΑΣΑ για τον Δήμο Καλαβρύτων" κ. Σπύρος Θεοχάρης, συνοδευόμενος από του υποψηφίους του συνδυασμού κα Σαμαρτζοπούλου Χρυσούλα, Μαντάς Δημήτρης, Παπασπυρόπουλος Κώστας, Γκλαβάς Γεώργιος, Κουμάσης Σωκράτης και Ράπανος Γεώργιος.
Στην συνάντηση αντάλλαξαν απόψεις με τον εκδότη κ. Νίκο Κυριαζή, για τις ανάγκες και τα προβλήματα  του τόπου μας, τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας και της λειτουργίας ενός τοπικού μέσου ενημέρωσης. Ο κ. Θεοχάρης τόνισε την αναγκαιότητα της ύπαρξης και της στήριξης του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, επισημαίνοντας επίσης οτι ο νέος Δήμος θα πρέπει να αναπτύξει τόσο την ηλεκτρονική διακυβέρνηση όσο και την απευθείας ενημέρωση του πολίτη σε μια αμφίδρομη διαδραστική σχέση και φυσικά τις απευθείας μεταδόσεις των δημοτικών συμβουλίων.
Τέλος ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Θεοχάρης και οι παρεβρισκόμενοι υποψήφιοι, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τις ευχαριστίες τους, στην εφημερίδα "ΩτΚ" και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, για την αμερόλυπτη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών.
Ο κ. Κυριαζής, ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα τους.      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.